Politiek

Met deze 5 stappen wordt Rutte weer vrienden met Turkse Nederlanders

Written by Enis Odaci

‘In Nederland kijken ze om naar mensen’, vertelde ik mijn Turkse oma ooit. Dat waren betere tijden. Hoe krijgen we de verhoudingen tussen twee bevolkingsgroepen nu weer boven het vriespunt? Tekst: Enis Odaci.

 

About the author

Enis Odaci

2 Comments

    • Beste Joop, dit artikel is inderdaad geschreven door een onafhankelijke, professionele journalist. Zonder tussenkomst van een uitgever verkoopt hij dit direct aan de lezer. Twee voordelen voor de lezer: 1. wie zich nieuw aanmeldt bij Blendle krijgt gratis starttegoed en 2. Blendle heeft een Niet Goed Geld Terug garantie. Het kan dus alsnog zonder te betalen, maar we waarderen het zeer als u onze auteurs op deze manier steunt.

Leave a Comment